Torkarblad

Torkarblad

Torkarblad behöver inte kosta skjortan. Hos oss på Wipers hittar du flera prisvärda alternativ. Det är något vi har eftersträvat sedan starten och idag kan vi med stolthet säga att vi kan erbjuda våra kunder mängder av torkarblad till olika bildmodeller och årsmodeller för bra priser. Ett av de sätten vi kan göra detta på är genom att erbjuda vårt eget varumärke, Wipers, som ett lite billigare alternativ. Eftersom vi slipper mellanhänder när vi erbjuder vårt eget märke av torkarblad så kan vi dra ner på priserna, något som i slutändan gynnar dig som kund.

Bra torkarblad till ännu bättre priser

När vi utvecklade våra egna torkarblad så koncentrerade vi oss mycket på att få till gummit på rätt sätt. Vi erbjuder ett gummiblad som klarar av värme och luftföroreningar på ett bra sätt samt även kan hantera kyla och UV-strålning. Detta är viktigt för att torkarbladen ska kunna prestera bra under långa perioder. Naturligtvis så erbjuder vi även andra bra varumärken i vårt sortiment. Du hittar vindrutetorkare från varumärken som exempelvis Bosch. Dessa håller hög kvalitet och finns till nästan alla bilmodeller. Utöver Bosch så har vi även Champion och Valeo, två varumärken som är originalleverantörer av torkarblad till många biltillverkare världen över.

Frakten påverkar priset – hos oss har du alltid fri frakt

När du handlar dina torkarblad från oss på Wipers så kan du alltid räkna med att få fri frakt på dina varor. Dessutom så gör vi vårt allra bästa för att skicka dina produkter så fort det bara är möjligt. Ifall du beställer dina varor innan klockan 15:00 så kommer vi att skicka iväg dessa samma dag! Det innebär att du snabbare kan byta ut dina torkarblad.

Både moderna Flatblade torkarblad och traditionella vindrutetorkare i vårt sortiment

När du handlar från oss på Wipers så hittar du naturligtvis de gamla goda vanliga vindrutetorkarna i vårt sortiment. Många av de nyare bilmodellerna har möjlighet att välja de nya och moderna torkarbladen vid namn Flatblade. Dessa har en unik, platt design som ger bättre aerodynamik och dessutom en låg ljudnivå när de används. Köp de här hos oss på Wipers redan idag.

Copyright © Vägskyltar Sverige